Клиторални стимулатори

Сега можете да додадете сосема нова димензија на вашите клиторални оргазми со нашиот возбудлив избор на клиторални стимулатори. Она што е заедничко за нив е тоа што се разликуваат од стандардните вибратори и имаат и други својства освен вибрирање. Тие ја носат вашата кулминација до сосема нови височини со иновативна технологија, како што се воздушниот притисок и звучните бранови. На тој начин уживањето може да продолжи онолку долго колку што вие сакате. Во листата на производи ќе ги најдете и особено популарните брендови како што се LELO, Satisfyer.

Прикажувам 1–48 од 51 резултати

Клиторалните стимулатори се сексуални играчки дизајнирани да обезбедат надворешна стимулација на клиторисот, што доведува до моќни оргазми. Овие играчки доаѓаат во различни форми и големини, што ги прави разновидна опција за поединци со различни преференци.

Кога купувате клиторален стимулатор, важно е да го земете предвид материјалот. Опциите за силиконска и ABS пластика се безбедни за телото и лесно се чистат, додека играчките од гума и желе може да содржат штетни хемикалии. Дополнително, многу клиторални стимулатори доаѓаат со различни опции за вибрации, од основни до напредни.

Една од главните предности на клиторалните стимулатори е нивната способност да обезбедат насочена стимулација на клиторисот. Тие доаѓаат во различни форми и големини, што им овозможува на поединците да го најдат совршеното вклопување за нив. Дополнително, многу клиторални стимулатори доаѓаат со различни опции за вибрации, од основни до напредни, овозможувајќи им на поединците да го прилагодат своето искуство.

Клиторалните стимулатори може да се користат и за време на предиграта или сексуалниот однос за да обезбедат дополнителна стимулација на двата партнера. Може да се користат и за време на орален секс за да додадат нова димензија на задоволство.

Кога станува збор за чистење и одржување, може да се мијат со благ сапун и вода или со средство за чистење играчки.

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Scroll to Top