Чистење и Одржување на играчки

Хигиената на вашите сексуални играчки е од круцијално значење кога се работи за вашето здравје. Редовното чистење на вашите секс играчки не само што помага при заштита од бактерии и инфекции, истовремено го продолжува животниот век на истите. Чистете ги играчките после секоја употреба. Освен со млака вода и благ сапун во нашата продавница ќе пронајдете средства за чистење и одржување на играчки.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Scroll to Top