Лисици и врзување

Дали сте фан на врзување и непослушни игри со врзување? Дали сакате да врзувате или да бидете врзани. Тука ќе најдете широк избор на лисици и врзување. Врзувањето е исклучително возбудлив дел од сексуалната игра каде што можете да стекнете целосна контрола над вашиот партнер и неговото/нејзиното задоволство или обратно.

Се прикажуваат сите 43 резултати

Лисиците и опремата за врзување се популарен избор меѓу паровите и поединците кои сакаат да ги истражуваат БДСМ и фетиш игра.

Во нашата секс продавница, нудиме широк спектар на лисици и опрема за врзување за да ги задоволиме потребите на секој клиент.

Еден од најпопуларните видови на опрема за врзување се лисиците. Тие доаѓаат во различни материјали како што се метал, кожа, па дури и со крзно, и може да се користат за задржување на зглобовите и глуждовите. Некои лисици доаѓаат со синџир за поврзување или комплет клучеви за дополнителна безбедност.

Друга популарна опција се системите за врзување, тие се дизајнирани да се користат за врзување на целото тело и може да се користат за различни позиции. Тие доаѓаат во различни материјали како кожа, најлон и неопрен, а може да вклучуваат и манжетни за зглобовите, глуждовите, па дури и за бутовите.

Исто така имаме и сетови за врзување кои се ставаат преку целиот кревет.

Сите наши лисици и опрема за врзување се направени од материјали безбедни за телото и се дизајнирани да обезбедат максимално задоволство и резултати.

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Scroll to Top