Вибрирачки Љубовни Јајца

Идеални за парови, љубовните вибрирачки јајца се одлични за стимулирање,  како внатрешно така и надворешно. Препуштете ја контролата на вашиот партнер или препуштете се на оргазми без раце. Тука можете да ја погледнете нашата понуда на Вибрирачки Љубовни јајца. Прочитајте го нашиот водич за избор и користење на вибрирачки јајца.

Се прикажуваат сите 38 резултати

Вибрирачки љубовни јајца, познати и како кегел јајца или џигл топки, се популарна и разновидна секс играчка која може да се користи и за соло игра и со партнерот.

Овие мали уреди во облик на јајце обично се направени од силикон или метал и може да се користат за зајакнување на мускулите на дното на карлицата, зголемување на сексуалното задоволство и чувство, па дури и за подобрување на оргазмот.

Една од главните придобивки од користењето на вибрирачките љубовни јајца е тоа што тие можат да помогнат во зајакнувањето на мускулите на дното на карлицата, што може да доведе до подобрена контрола на мочниот меур, зголемена сексуална сензација и уште поинтензивни оргазми. Овие мускули се истите оние кои се користат за време на Кегеловите вежби, а користењето на љубовно јајце може да ги направи тие вежби поефикасни и уште попријатни.

Друга придобивка од вибрирачките љубовни јајца е тоа што тие можат да се користат за зголемување на сексуалното задоволство и сензација. Тие може да се вметнат вагинално и да се користат за време на сексуалниот однос за да се додаде дополнителна стимулација, или може да се користат за време на соло игра за уникатна сензација. Некои од нив доаѓаат дури и со далечински управувач, што овозможува игра без раце и уште повеќе опции за парови.

При изборот на вибрирачко љубовно јајце, треба да се земат предвид неколку работи. Прво, разгледајте го материјалот на играчката. Силиконот и металот се и двете безбедни опции за телото, но силиконот генерално се смета за поудобен за продолжено носење. Следно, размислете за големината и обликот на јајцето. Некои се поголеми и потешки, додека други се помали и подискретни. Конечно, разгледајте ги опциите за вибрации. Некои вибрирачки љубовни јајца имаат повеќе обрасци на вибрации, додека други имаат само една постојана вибрација. Некои дури доаѓаат со далечински управувач, кој може да биде забавна опција за играње парови.

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Scroll to Top