Корисничка поддршка

Испорака

Како да Нарачам
Како да платам
Достава
Враќање на производ
Сигурност и Приватност
Контакт со нас

Општи услови за испорака и наплата на пакетот
• Нарачките и плаќањата примени во работните денови од понеделник до петок до 14:00 часот се испраќаат истиот ден.
• Нарачките и плаќањата примени во петок по 14:00 часот, сабота и недела се испраќаат во понеделник.
• Испораката се врши во согласност со распоредот наведен во секој од методите за испорака и испорака наведени подолу.
• Времето на испраќање и испорака/испорака на пакетот се префрла на првиот нареден работен ден во случај на празници и државни празници.
• Во случај на вонредни ситуации (тешкотии во сообраќајот, лошо време, дефект на возилото за испорака, оштетени производи при испорака во дистрибутивниот центар на партнерот), времето на испорака може да биде подолго од наведеното.
• При подигање на стоката, клиентот е должен да се потпише на испратницата или испратницата, а службата за достава ја зема како потврда за подигање.
• Доколку клиентот нарача производ со плаќање готовина при испорака, и не го подигне производот или одбие да го подигне производот без валидна причина, Еуропеан Траде Дооел Скопје го задржува правото да бара компензација за трошоците за манипулација, транспорт и други можни трошоци (трошокот за испраќање на пакетот и трошоците за враќање на пакетот).
• Поради достава, доколку на зградата или куќата има различно презиме од она што сте го внеле во нарачката, ве молиме да го вклучите во белешките за да може да ве најде сервисот за испорака.

Регистрирајте се за билтенот на LoveGuru

Регистрирајте се за билтенот на Love Guru за секс играчки и еротски додатоци.

Со регистрацијата, се согласувате да ви испраќаме е-пошта со инспирација за купување секс играчки и еротски додатоци, како и информации за понуди, новости и наградни игри. Секогаш можете да ја повлечете вашата согласност. Прочитајте повеќе за нашата обработка на лични податоци и вашите права во нашата политика на приватност.

Shopping Cart
Scroll to Top