Fifty Shades of Grey

fifty shades of gray

Fifty Shades of Grey – Официјалната колекција за задоволство – е официјалната палета на производи за задоволство и додатоци одобрени од E. L. James.

„Овој опсег е она што отсекогаш го замислував додека го пишував „Педесет нијанси сиво“, толку сум возбудена што играчките што ги опишав во книгите оживеаја и сега можат да се уживаат низ целиот свет“. – Е Л Џејмс

Трилогијата „Педесет нијанси“ го претстави светот на производите и додатоците за задоволство на милиони ширум светот на уникатно разигран и еротски начин. Сега за прв пат легендарните предмети вклучени во светските бестселери за соборување рекорди ќе бидат достапни во официјалната палета на Педесет нијанси на сиво развиена во соработка со авторот Е Л Џејмс.

Се прикажуваат сите 24 резултати

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Филтрирај по боја

Scroll to Top