Дискретно пакување и достава

Ние разбираме дека целосната приватност и дискреција се исклучително важни за вас. Со цел вашата приватност да остане само ваша, ние ги пакуваме сите производи ЕКСТРЕМНО дискретно во стандардни непроѕирни картонски кутии.

Пакетот ги содржи само вашите податоци и податоците на компанијата што го испраќа пакетот, Еуропеан Траде Дооел Скопје. Никаде на пакетот не се споменува „Секс шоп“, „Loveguru.mk“ или која било друга асоцијација од каде доаѓа пакетот и никој (вклучувајќи го и доставувачот) не може да ја погоди содржината на пакетот или кој го испраќа.

Сите производи се завиткуваат во заштитна хартија при пакувањето, а празниот простор на кутијата се пополнува со материјал за полнење, со цел дополнително да се заштитат производите при транспортот.

Доколку плаќате со кредитна картичка онлајн или вирмански, местото на плаќање на вашата фактура ќе биде наведено како „Еуропеан Траде Дооел Скопје“, не се споменува „Loveguru.mk“ или „Секс шоп“.

Shopping Cart
Scroll to Top