Лично превземање

Платените нарачки на одбрани производи можете да ги подигнете во нашиот магацин во Скопје.

Не се наплаќаат трошоци за испорака за лично подигање на стоката од нашиот магацин.
За ваков тип на достава, при нарачка преку интернет, изберете ја опцијата за Подигнување во магацин.

Пред да пристигнете во магацинот, ве молиме проверете дали нарачката е подготвена за подигнување на телефон: или на е-пошта:
При подигнување понесете со себе копија од нарачката и/или лична карта.

Плаќање
Плаќањето е можно само однапред вирмански или преку кредитни картички преку Интернет. Плаќањето со готовина или картички при подигање на пакетот во магацин не е можно.
Доколку плаќате со банкарски трансфер/интернет банкарство, можете да го подигнете пакетот откако уплатата ќе биде видлива на нашата сметка и стоката е подготвена за превземање.
Ве молиме проверете го статусот на нарачката на телефон: или на е-пошта:

Работно време на магацин:
Понеделник – Петок: 10:00 до 17:00 часот
Можното време за испорака на пакетот се префрла на првиот нареден работен ден во случај на празници и државни празници.
На страницата за контакт можете да проверите дали работиме скратено поради празници или државни празници.

Забелешка:
За враќање и замена на неискористени и неотворени производи во нашиот магацин, ве молиме контактирајте не однапред на телефон: или на е-пошта:

Адреса на магацин: ул: 23ти Октомври 11а, Скопје

Shopping Cart
Scroll to Top