Што добивате со LoveGuru.mk

Секогаш даваме се од себе за да ви биде добро искуство да бидете клиент во LoveGuru.mk. Подготвени сме да ви помогнеме пред, за време и по купувањето, за да можете да се чувствувате целосно безбедно кога купувате кај нас. Сакаме да го добиете најдобриот производ за да го подобрите вашиот сексуален живот.

Ниски цени

Ние правиме истражување на пазарот за да обезбедиме да ги добиете најдобрите производи по атрактивни цени. Во LoveGuru.mk нема провизија за картичка при плаќање, а имаме ниски трошоци за испорака.

Безбедно плаќање

Гарантираме дека можете да бидете целосно безбедни кога купувате во LoveGuru.mk. Сите плаќања со картички кај нас се одвиваат преку безбедни SSL-безбедни врски. Прочитајте повеќе за безбедно плаќање овде. SSL шифрирањето обезбедува најголема сигурност.

Брза и дискретна испорака

Сите залихи се испраќаат истиот ден доколку се нарачаат пред 14 часот во работните денови. Сите наши артикли ги испраќаме во дискретни пакувања.
Прочитајте повеќе за нашите брзи испораки овде.

Квалитетни производи

Сите наши производи се внимателно избрани на саеми и со производители од целиот свет. Стоиме зад сите наши производи. Се трудиме да ги нудиме нај квалитетните производи по најдобри цени.

Дискретно плаќање

Кога користите платежна картичка во LoveGuru.mk, никаде нема да стои ,,СексШоп” или LoveGuru.mk. Еуропеан Траде Дооел Скопје ќе се појави на изводот на вашата сметка. Секогаш ви се гарантира целосна дискреција кога купувате кај нас.

14 дена право на враќање

Законот за купување вели 14 дена, но во LoveGuru.mk добивате до 30 дена право на враќање ако сакате да вратите артикал.


Контакт

Нашиот тим за корисничка поддршка е подготвен да ви помогне за да ги добиете вистинските информации.

Телефон:
За машки оператор 076945497

За женски оператор 076945498

Во канцеларија сме секој работен ден од 10-17.

Email: contact@loveguru.mk

Секогаш се трудиме да одговориме на сите прашања по е-пошта што е можно поскоро и во рок од неколку часа за време на нашето работно време.

Регистрирајте се за билтенот на LoveGuru

Регистрирајте се за билтенот на Love Guru за секс играчки и еротски додатоци.

Со регистрацијата, се согласувате да ви испраќаме е-пошта со инспирација за купување секс играчки и еротски додатоци, како и информации за понуди, новости и наградни игри. Секогаш можете да ја повлечете вашата согласност. Прочитајте повеќе за нашата обработка на лични податоци и вашите права во нашата политика на приватност.

Shopping Cart
Scroll to Top