Вработување

LoveGuru.mk континуирано го унапредува своето работење и го проширува делокругот на активности, за што ни се потребни мотивирани и стручни нови соработници, кои знаат да ги препознаат предизвиците на пазарот и идните потреби на клиентите.

Ако сакате да работите во динамично опкружување и со амбициозен тим, каде што можете стручно да се усовршувате и применувајќи го своето знаење да придонесете со остварување на резултатите, можете да го испратите вашето CV на маил contact@loveguru.mk или да не контактирате преку контакт формата.

Во моментов имаме потреба од Content Writers и агенти за корисничка поддршка. Ве очекуваме!

Контакт форма

Регистрирај се за билтенот на Love Guru

Регистрирајте се за билтенот на Love Guru за секс играчки и еротски додатоци.

Со регистрацијата, се согласувате да ви испраќаме е-пошта со инспирација за купување секс играчки и еротски додатоци, како и информации за понуди, новости и наградни игри. Секогаш можете да ја повлечете вашата согласност. Прочитајте повеќе за нашата обработка на лични податоци и вашите права во нашата политика на приватност.
Shopping Cart
Scroll to Top