aleks

Водич за купување – Видови на вибратори и како правилно да изберете соодветен за вас

Познат факт е дека вибраторите се повеќе и повеќе стануваат верни придружници на жените, особено последниве неколку години. Нивното користење …

Водич за купување – Видови на вибратори и како правилно да изберете соодветен за вас Прочитај повеќе »

Водич за купување – Како да го изберете најдобриот Rabbit вибратор за вас

Шарлот Јорк во ТВ серијата “Сексот и градот” во рамките на една специфична сцена го покажа Раббит – вибраторот,и од …

Водич за купување – Како да го изберете најдобриот Rabbit вибратор за вас Прочитај повеќе »

penis rings

Како прстените за пенис можат да ви помогнат да имате подобар секс

Веројатно сте виделе прстени за пенис, во секс-шоп. Но, можеби не знаете дека прстенот за пенис е во основа суперхрана …

Како прстените за пенис можат да ви помогнат да имате подобар секс Прочитај повеќе »

Shopping Cart
Scroll to Top