THE SCREAMING O

TheScreamingO-logo

The Screaming O е најпродаваната, наградувана компанија за новитети за возрасни. Таа стои зад некои од најпопуларните и иновативни играчки за возрасни на пазарот и успешно ги подобрува романтичните и интимните односи на паровите од 2005 година.

Она што започна како едноставен концепт за позадоволувачки секс стана начин на живот за мажи, жени и парови ширум светот кои бараат нови начини за подобрување на нивните односи. Screaming O создаде колекција од лесни за употреба и забавни прстени за ерекција, мини вибрации и секси додатоци кои инспирираат комуникација, романса и интимност со притискање на едно копче!

Тимот на Screaming O споделува единствена желба да им донесе „страст на луѓето“ со дизајнирање на некои од најиновативните, забавните и највозбудливите секс играчки на пазарот. И се започна со оригиналниот Screaming O Vibrating Ring, едноставен растеглив прстен со мини мотор на врвот што ја освои инаугуративната секс награда „Најдобар прстен“ на списанието Women’s Health.

Се прикажуваат сите 4 резултати

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Scroll to Top