Rocks-Off

Rocks-Off-logo

Rocks Off е многу популарен бренд за секс играчки, кој за неколку години стана водечки производител на секс играчки во Англија. Заедничко за сите производи на брендот е тоа што тие се темелно тестирани, се со многу висок квалитет и 100% погодни за телото.
Rocks-Off се лансираше на светскиот пазар за возрасни со воведувањето на наградуваниот Rock-Chick. Од своето лансирање, компанијата се здоби со завидна репутација како водечки производител на играчки за возрасни во Велика Британија. Уникатниот дизајн, силниот бренд и изборот на материјали несомнено беа клучот за успехот на Rocks-Off.

Rocks-Off ги постави стандардите за секс играчки кои се функционални, безбедни за употреба и пред се без фталати.

Кога купувате производ Rocks-Off, имате уверување дека тој е дизајниран со задоволство и безбедност како приоритети.

Се прикажуваат сите 8 резултати

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Scroll to Top