La Gemmes

Скапоцените камења на La Gemmes се прекрасен подарок за вас. Подобрете го вашиот сексуален живот, зајакнете ги мускулите на дното на карлицата, (повторно)поврзете се со вашата женска енергија, ублажете ги досадните женски непријатности како што се симптомите на ПМС или несаканото губење урина со нашите јони јајца, масажери, скапоцени камења и скапоцени камења кои се направени од 100% чист скапоцен камен со највисок квалитет.

Скапоцените камења се познати по своите лековити енергетски својства и секој камен има своја енергија што ве доведува во повеќе контакт со себе. Сите наши камења се 100% природни и без штетни хемикалии, силикони и БПА. Тие се дадени од мајката земја и се рачно изработени, така што секој камен е уникатен по форма, големина и боја, а малите „несовршености“ ги прават камењата само совршени.

Се прикажуваат сите 2 резултати

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Филтрирај по боја

Scroll to Top