Fleshlight

Fleshlight е број 1 најпродавана машка секс играчка во светот.

Над 4 милиони мажи ширум светот ја сакаат патентираната текстура на Fleshlight. Некои велат дека тоа е дури и подобро од вистинското.

Куќиштето на Fleshlight е дизајнирано во форма на фенерче и е изработено од квалитетна пластика. Капачето е издржливо и едноставно се навртува или исклучува. Текстурата е изработена од мекиот материјал Real Feel Super Skin и дизајнирана да го повторува чувството на пенетративен секс.

Се прикажуваат сите 3 резултати

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Scroll to Top