Velvor

Velv’Or претставува Velvet & Vigor; фазите од животот на господата – Velv доаѓа од ‘velvet’ што значи меко и Or доаѓа од ‘vigor’ што значи тврдо. Покрај тоа, тој претставува допир на стил кој е многу важен аспект во животот.

Во 2008 година, Jelle Plantenga одлучи да создаде сопствена палета на сензуален накит за господа, тој ја создаде етикетата Velv’Or, која сугерира сосема нов концепт на машки накит. На неговиот концепт тој ги интегрира креативноста и соучесништвото, за да создаде личен допир незаборавни предмети.

Се прикажуваат сите 2 резултати

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Филтрирај по боја

Scroll to Top