PicoBong

Долго време пазарот за играчки со средна цена беше оставен неисполнет; Па, сето тоа ќе се промени со лансирањето на PicoBong.

Одбивајќи да ги жртвува квалитетот и перформансите, паметната и стилска палета на водоотпорни секс играчки на PicoBong може да се пофали со 12 режими на стимулација и се напојува со една батерија ААА. Секој производ на PicoBong е направен со силикон одобрен од FDA и е изненадувачки моќен, но сепак тивко.

Се прикажуваат сите 2 резултати

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Филтрирај по боја

Scroll to Top