Je Joue

Софистицирани, елегантно непослушни и создадени за сензуално уживање, сексуалните играчки Je Joue се врвен квалитет. Со убаво изработени дизајни водени од стручен тим и опсежно истражување, Je Joue ги овластува луѓето да истражуваат нов свет на интимни – и бесконечни – можности.
Лансиран во 2008 година и инспириран од пионерските продавачи на „секс позитивни“ ширум светот, Je Joue создава производи за задоволство кои не само што се убави и 100% безбедни за телото, туку и се информирани од вистинската анатомија. Тие работат за што е можно повеќе различни тела, бидејќи зајакнувањето на сексуалното задоволство треба да биде право на секого.

Навлегувајќи во науката за вибраторите, уникатниот мотор на Je Joue беше дизајниран да вибрира на ултра ниска фреквенција. Чувствителните вибрации навлегуваат подлабоко низ телото, стимулирајќи повеќе внатрешни точки на задоволство и создавајќи ги оние „подлабоки, побогати сензации“ на Je Joue.

Се прикажуваат сите 2 резултати

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Филтрирај по боја

Scroll to Top