Iroha

Исто како што јадеме правилно, спиеме добро и се грижиме за нашето тело, грижата за себе е нешто што е важно за сите нас. Ироха верува дека задоволството што го бара нашето тело е исто така нешто што треба да го цениме на овој начин.

Ироха е ставка за самозадоволство, за да одговори на овие природни потреби. Бренд создаден од жени, за жени, за да обезбеди вкусно искуство за разлика од сите други.

Забавен, безбеден начин да го третирате вашето тело, со луксузните сензации што ги бара.

Нов почеток во задоволството за жените.

Се прикажуваат сите 2 резултати

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Филтрирај по боја

Scroll to Top