Inspire

Inspire by CalExotics е збирка на смислено дизајнирани производи насочени кон подобрување на животот на жените и нивните обиди за подобри сексуални искуства.

Позитивните ефекти од грижата за сексуалното здравје се добро документирани и вклучуваат подобрување на вагиналната сила, намалување на физичката непријатност за време на сексуалниот однос и помагање за зајакнување на мускулите на дното на карлицата.

Дел од приходите од производите на Inspire имаат корист Living Beyond Breast Cancer, добротворна организација која обезбедува програми и услуги на луѓе чии животи биле погодени од рак на дојка.

Се прикажуваат сите 2 резултати

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Филтрирај по боја

Scroll to Top