Glas

Колекцијата Glas е асортиман на рачно изработени производи за задоволство од стакло за мажи и жени со пристапни цени.

Асортиманот содржи 24 најпродавани стилови, секој поединечно рачно изработен од боросиликатно стакло безбедно за телото.

Сите предмети се непорозни, лесно се чистат со сапун и вода, може да се загреат со топла вода или да се изладат со ставање во замрзнувач.

Се прикажуваат сите 2 резултати

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Филтрирај по боја

Scroll to Top