Bathmate

Со повеќе од еден милион продадени единици, Bathmate е без сомнение најуспешниот подобрувач на пенисот во светот.

Направен во Обединетото Кралство, Bathmate е произведен со висококвалитетна Bayer пластика и гума од класата НАСА за непобедлив квалитет и удобност.

Се прикажуваат сите 2 резултати

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Филтрирај по боја

Scroll to Top