Love Life

Линијата Lovelife производи за задоволство од коосновачите на OhMiBod, Брајан и Суки, беше инспирирана од 26-годишната врска на парот. Во текот на децениите, тие споделија некои неверојатни искуства, а Lovelife е емотивно исполнет одраз на нивните основни вредности во врската. Сè, од креативното пакување и разиграната конвенција за именување до софистицираниот дизајн се роди од нивната љубов еден кон друг, како и од индустријата во која се толку горди и страсни да бидат дел.

Брајан и Суки веруваат дека зборовите како споделување, откривање, сон, насмевка и авантура се темели во секоја успешна врска. Тоа е она што паровите го прават заедно, и уште поважно – она што ги одржува заедно.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Scroll to Top