Laid

Laid дизајнира и развива сензуални и префинети секс играчки со врвен квалитет и функција за мажи, жени и нивните партнери.

Брендот Laid означува предност, леснотија и перформанси. Од првиот пат кога ќе го насочите погледот кон него, до прекрасните моменти на откривање и возбудувања што следат, ќе откриете дека вашиот производ Laid ги испорачува сите три и поканува за понатамошна игра.

Laid е основана во 2009 година и е со седиште во Осло, Норвешка, со производствени капацитети во Ксиамен, Кина. Присутен на двете локации, Laid е вклучен во секој чекор на развој од концепт и дизајн до производство и дистрибуција, обезбедувајќи употреба на безбедни и сигурни материјали, како и одговорно производство и пакување.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Филтрирај по боја

Scroll to Top