Hot Octopuss

Pulse е првиот производ од Hot Octopuss, британска компанија што го менува начинот на кој се перципираат секс играчките. Жешкиот октопод се базира на врвниот дизајн на сексуалните играчки, создавајќи играчки од следната генерација за мажи, жени и парови, кои се дизајнирани да се вклопат во начинот на живот на луѓето, а не само во нивните спални.

Производите ги комбинираат науката и иновациите за да ги донесат секс играчките во 21-от век, а нивните производи за мажи – како Pulse – се исто толку убави, кул и пожелни како сè што е моментално достапно за жените.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Филтрирај по боја

Scroll to Top