Doc Johnson

Најпознат американски бренд за производи за задоволство, основан во 1976 година

Основан во Северен Холивуд, Калифорнија во 1976 година, американски бренд за производи за задоволство Док Џонсон отсекогаш бил иноватор. Кога основачот и претседател Рон Браверман купи мала компанија за производство на гумени производи и ја трансформираше во снабдувач на „брачни помагала“
Пред повеќе од 40 години, неговата визија одигра клучна улога во воспоставувањето на она што ќе стане денешната индустрија за новина за возрасни 15 милијарди долари годишно.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Филтрирај по цена

Филтрирај по боја

Scroll to Top